Podeli

..“cene osnovnih životnih namirnica ostale stabilne, a sačuvan je standard građana“…

reče kandidat za premijera A a razlozi za to su što su robne rezerve pustile 50.000 t pšenice i značajno stabilizovale tržište. A zatim će robne rezerve pustiti  na tržište 50.000 t kukuruza i značajno stabilizovati tržište. A obavljene su i konsultacije sa svim značajnijim domaćim proizvođačima sokova i konditorskih proizvoda i oni neće povećavati cene svojih proizvoda.

Kandidat B nema svežih ideja i  kopira kandidata C (kreirao svetli primer državnog kombinata koji hrani naš glavni grad), te je ohrabrio radnike dva gradska kombinata u Somboru da ima nade! ima nade da postanu i oni državni kombinati jer raskidanje privatizacija je najbolji način da se spreči lopovluk A raskidanje privatizacije je i put u veliki uspeh.
Pošto seljaka nema nigde u ovoj priči onda nije ni čudo što je mart a mere agrarne politike se ne znaju. Ma mora da  planiraju da sve seljake zaposle u opštinske/gradske uprave ili državna preduzeća?  Moram da priznam da  svi kandidati imaju vrlo jasnu viziju razvoja poljoprivrede.  A poljoprivreda treba da bude oslonac naše ekonomije i naša šansa za razvoj.

Ostavite komentar